Lekker gerecht met gebakken bietjes, aardappel en walnoten.
- 2 rode bieten
- 2 gele bieten
- 2 chioggia bieten
Verder:
- Wat aardappeltjes om te bakken, restje van gisteren
- Walnoten
- Margarine
- Peper en zout
- Agave siroop (in plaats van honing)
- Basilicum (optie)
- Kroepoek (plantaardig, optie)
Dressing:
- Arachide olie
- limoensap
- agave siroop
- zout
- balsamico (maar dan echte)
Snij de bietjes in blokjes en bak in margarine, voeg wat water toe om ze wat te stomen. Peper en zout. Agave siroop toevoegen. Laat de bietjes langzaam bakken en garen.
Meng de ingredienten voor de dressing.
Bak de aardappelen en hak de walnoten in kleine stukjes.
Pak een voorverwarmd diep bord. Schep bietjes in het midden. Leg er wat gebakken aardappeltjes op. Verdeel er wat walnoten over. Schep de dressing erover.
Afmaken met wat basilicum en kroepoek. Smullen.
Vwalla !